Kiskert csomag

ÚJ
Raktárkészlet: 5 készlet
Kiskert csomag
Kiskert csomag
Kiskert csomag
Kiskert csomag

Egy kiváló vetőmagválogatás, ha egy kisméterű, 20-25 négyzetméteres kertet szeretnél benövényesíteni. A növények tökéletesek kezdő kertészkedők számára. Úgy állítottuk össze a készletet hogy tavasztól őszig teremjen valami. 

 

A készlet tartalma: 

1 csomag Victor zöldbab

2 csomag Ria retek 

2 csomag Appia saláta 

1 csomag marmande paradicsom 

1 galambbegy saláta vatőszalag (4 méter hosszú) 

1 csomag Lehnara uborka 

3 300 Ft
Egységár: 660 Ft/csomag
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kora tavasszal márültethető a retek, mely már május elején friss zöldséget fog eredményezni a kertből. Áprilisban vethető a saláta, vagy nevelhető palántaként beltéren már március elejétől. Szintén márciusban elhelyezhetőek a madársaláta vetőszallagok is. Nagyon megkapó látvány kora tavasszal a friss saláták megjelenése.

Május elején vethető a bab, bőtermő helytakarékos fajta. Illetve májusban vessük az uborka magokat is el. Ne feledd hogy az uborka mellé célszerű uborkahálót, vagy más támrendszert húzni. 

A paradicsomokat célszerű május második feléig beltérben nevelni, majd a fagyok elmúltával kiültetni. Egészen szetemberig szedhetőek lesznek a növények. 

A retket, és a salátát célszerű szeptemberben elején is elvetni a másodvetésben, hogy egészen a fagyokig lehessen szüretelni. 

Adatok
Raktárkészlet
5 készlet
Cikkszám
kert1
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
25 g/készlet
Vélemények
Webáruház készítés
Paylike